Rätt bemanningspartner

Addilon är er samarbetspartner vid Bemanning Logistik.

Addilon är en av landets snabbast växande aktörer inom bemannings- och rekryteringstjänster. Sedan starten 2010 haft vi haft en god tillväxt där allt arbete präglats av sunda värderingar och förmåga att anpassa oss till varje kunds unika behov.

Med professionella konsultchefer som har lång erfarenhet inom bemanning lager och logistik, en upparbetad arbetsbank, täcker vi in alla typer av lagerarbete.

En framgångsfaktor för vår bemanning inom lager och logistik är tillgången av lagerpersonal och vårt gedigna nätverk. När Addilon får en förfrågan kring bemanning, entreprenad eller utbildning inom lager, påbörjas arbetet direkt och säkrar en snabb tillsättning och genomförande.

Med stort kunnande och gedigen erfarenhet förstår Addilon betydelsen av att tillgodose varje kunds unika önskemål – allt ifrån en permanent bemanningslösning över en lång tidshorisont, till ett kortare bemanningsbehov under en begränsad period, entreprenadlösning eller genomförande av utbildning.

Offert

Skicka in din förfrågan om offert för Bemanning Logistik så kontaktar vi dig inom 8 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 43 20.

Varför Addilon?

Rätt personal

Oavsett om du behöver en konsult en kort period eller en hel avdelning på heltid en längre period, så är Addilon rätt partner för dig. Vi kommer tillsätter konsulter som motsvarar eller överträffar era förväntningar.

Rätt pris

Addilon håller alltid konkurrenskraftiga priser som matchar leveransen i respektive uppdrag. Som kund vet ni vad totalkostnaden blir oavsett om ni väljer bemanning eller entreprenad.

Rätt kompetens

Våra konsultchefer har lång och gedigen erfarenhet Lager & Logistik och är experter på att matcha rätt konsult till respektive uppdrag. Vi genomför också kontinuerlig kompetensutveckling så att våra konsulter alltid presterar maximalt.

Rätt pris

Vi attraherar medarbetare med rätt inställning och ger dem rätt förutsättningar för prestera maximalt. Det innebär marknadens bästa arbetskläder, generöst friskvårdsbidrag, utbildning etc.

Rätt värderingar

För att arbeta för Addilon krävs det att man delar våra värderingar – Värdeskapande, Professionalism, Integritet, Hållbarhet och Innovation. Vi samarbetar också enbart mer uppdragsgivare som har sunda värderingar för att säkerställa att våra konsulter trivs och har rätt förutsättningar.

Tjänster

Vi erbjuder följande tjänster inom Bemanning Logistik:

  • Truckförare
  • Lagerpersonal
  • Orderplockare
  • Terminalarbetare
  • Administratörer
  • Speditörer
  • Maskinförare
  • Arbetsledare
  • Lagerchefer

Välkommen till Addilon – din partner inom Bemanning Logistik!

https://analytics.adway.ai/script/addilon.js