Utbildning för truckkort

Addilon är er samarbetspartner vid Truckutbildning.

Truckkort A
Låglyftande plocktruck, A1
Ledstaplare, A2
Låglyftande åktruck, A3
Låglyftare, A4

Truckkort B
Motviktstruck, B1
Höglyftande åkstaplare, B2
Motviktstruck, B3
Höglyftande plocktruck, B4
Smalgångstruck, B5
Fyrvägstruck, B6

Truckkort D
Drag- /flaktruck, D1
Terminaldragtruck, D2

Tjänster

Vi erbjuder våra befintliga och blivande kunder truckutbildning i yttersta toppklass.

Vi har egen personal med 25 års erfarenhet som genomför truckutbildning inom alla klasser. Efter genomförd utbildning inom truck och godkänd examination får eleven ett utbildningsintyg utfärdat av  TYA.

Den praktiska utbildningen sker på plats hos er, medan den teoretiska delen kan genomföras både på plats hos er och i någon av våra trevliga lokaler.

Vi skräddarsyr självklart truckutbildning efter ert önskemål!

Välkommen till Addilon – din partner inom Truckutbildning!

Varför Addilon?

Rätt personal

Oavsett om du behöver en konsult en kort period eller en hel avdelning på heltid en längre period, så är Addilon rätt partner för dig. Vi kommer tillsätter konsulter som motsvarar eller överträffar era förväntningar.

Rätt pris

Addilon håller alltid konkurrenskraftiga priser som matchar leveransen i respektive uppdrag. Som kund vet ni vad totalkostnaden blir oavsett om ni väljer bemanning eller entreprenad.

Rätt kompetens

Våra konsultchefer har lång och gedigen erfarenhet Lager & Logistik och är experter på att matcha rätt konsult till respektive uppdrag. Vi genomför också kontinuerlig kompetensutveckling så att våra konsulter alltid presterar maximalt.

Rätt förutsättingar

Vi attraherar medarbetare med rätt inställning och ger dem rätt förutsättningar för prestera maximalt. Det innebär marknadens bästa arbetskläder, generöst friskvårdsbidrag, utbildning etc.

Rätt personal

För att arbeta för Addilon krävs det att man delar våra värderingar – Värdeskapande, Professionalism, Integritet, Hållbarhet och Innovation. Vi samarbetar också enbart mer uppdragsgivare som har sunda värderingar för att säkerställa att våra konsulter trivs och har rätt förutsättningar.

Offert

Skicka in din förfrågan om offert för Truckutbildning så kontaktar vi dig inom 8 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 43 20.

https://analytics.adway.ai/script/addilon.js